Prezentare Pensiune


Aflată la numai 1500 metri de centrul municipiului Câmpulung Moldovenesc, într-un peisaj de o rară frumusețe la poalele dealului Bodea, Pensiunea Gențiana beneficiază de o poziție privilegiată.


Pensiunea Gențiana dispune de 9 camere duble, cu 6 grupuri sanitare cu cadă. Camerele sunt largi, cu balcoane mari, acoperite. Finisajul interior al camerelor este rigipsul (pentru pereți) si parchetul (pentru dușumele). Camerele beneficiază de sisteme duale de încălzire: atât centrală termică, cât și sobele cu lemne. Iluminatul este central (lustre de plafon) și local (aplice de perete și veioze). Fiecare cameră este dotată cu televizor color, iar pensiunea este racordată la televiziunea prin cablu. Grupurile sanitare sunt utilate cu echipamente moderne și beneficiază de apă caldă permanentă.


Servicii:

- telefon fix, telefax, acces la Internet si e-mail;
- semnal telefonie mobilă: Orange, Vodafone, Cosmote;
- limbi străine vorbite de personalul Pensiunii Gențiana: maghiara, engleza, franceza și spaniola.
La cerere, interpret/traducător de limbă germană;
- posibilitatea de închiriere contra cost a autoturismelor cu șofer și/sau ghid;
- vizitarea mănăstirilor din Bucovina și demonstrații ale mesteșugurilor populare din zona: încondeierea ouălor, cusături populare, țesutul prosoapelor.

Pensiunea Gențiana dispune de un salon elegant de servire a mesei, semi-compartimentat, cu o capacitate totala de 30 locuri. La cerere, se pot organiza aici mici recepții, mese festive, întâlniri de afaceri, festivități, în cele mai bune condiții.

 

Pentru a vă putea convinge de frumusețea locului și a pensiunii vă invităm să parcurgeți galeria foto.

©2011 www.gentiana-pensiune.ro. All rights reserved.    Webdesign: Webdesign Real Life Gazduire: Gazduire web si Inregistrare Domenii Real Host Promovare: Catalog firme,produse,stiri,servicii Real Web